AANGESLOTEN BIJ CAT!

Wizorgt!! is lid van de beroepsvereniging Complementair Aanvullende Therapeuten (level 3)

Vanaf 1 januari 2019 is Wizorgt!! aangesloten bij het CAT collectief. De overheid wil dat iedereen goede zorg krijgt. Daarom heeft de overheid wettelijk vastgelegd wat goede zorg precies inhoudt. En wat er moet gebeuren als mensen een klacht hebben over de zorg. Dit staat in de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz).

Het CAT biedt kwaliteitsgarantie voor Alternatief Therapeuten.

Leden van de CAT voldoen volledig aan de WKKGZ!!

CAT licentie wizorgt Wilma

Geschilleninstantie Alteratieven Therapeuren (GAT)

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.

Klik voor meer informatie over mijn klachtenregeling op onderstaande link.

Als CAT-therapeut werk ik volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode.

Klik voor meer informatie op onderstaande link.

Geschilleninstantie Alteratieven Therapeuren (GAT)

Vergoedingen zorgverzekeraars CAT-therapeuten

Welke behandelingen van CAT-therapeuten (level 3) worden door welke zorgverzekeraars vergoed?

Deze informatie geldt voor complementaire en alternatieve behandelaars en voor complementaire behandelvormen en hebben betrekking op gedeeltelijke vergoeding vanuit het aanvullende pakket van zorgverzekeringsmaatschappijen of zorgverzekeraars.

CAT-level 3 therapeuten vallen onder de dekking bij verschillende zorgverzekeraars

Klik op de onderstaande link voor meer informatie.

CAT prestatie codes

24501 Hypnotherapie

Hypnotherapie is een behandelmethode bij klachten van psychische en psychosomatische aard. Het gebruik van trance (oftewel hypnose) vormt de spil van deze therapie. Daarnaast maakt de hypnotherapeut gebruik van andere evidence based therapievormen. Dat wil zeggen dat de werking daarvan is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek.

Hypnosetherapie is toepasbaar op allerlei klachten van psychische of lichamelijke aard. Dit kan aanvullend zijn op een medische behandeling in de reguliere zorg. Wetenschappelijk bewezen zijn de klachten van het PDS. Zowel volwassenen als kinderen reageren hier positief op. Hypnosetherapie wordt gebruikt op vele kwalen, je verhelpt niet de symptomen maar bereikt de kern van het probleem.

Hypnotherapie kan onderstaande klachten verhelpen:

Afleren van ongewenst gedrag, roken, nagelbijten, krabben, pleinvrees enz.
Angsten, fobieën
Burn-out, depressieve gevoelens, nervositeit en spanning, stress
Chronische pijnen
Concentratie- en geheugenproblemen
Emotionele uitbarstingen
Fysieke pijnklachten, hoofdpijn, migraine, artrose, nek Psychosomatische klachten, maag- en darmklachten,
Hypertensie (zonder aanwijsbare medische redenen)
Immuunsysteem verbeteren
Inzicht krijgen in eigen mogelijkheden, b.v. onzekerheid, verlegenheid
Seksuele problemen
Slaapproblemen
Spanningsklachten, hyperventileren, nek hoofd en schouderpijn
Stotteren
Tinnitus
Trainen van vaardigheden (sport, studie, spreken in het openbaar enz.)
Traumaverwerking ( na ongeluk, verlies van functies of personen)
Versterken en/of ondersteunen van een genezingsproces na operatie of chemokuur

WIZORGT!! IS AANGESLOTEN BIJ CAT COLLECTIEF ALTERNATIEVE THERAPEUTEN EN WKKGZ VIA DE ZORGPROFFECIONAL.

Wilma Jadzi is erkend CAT hypnotherapeut level 3 en valt hiermee onder complementair aanvullende therapeuten.

BIG: 49918179330

AGB: W.Jadzi: 90106620

AGB: Wizorgt: 90065860

REACTIES VAN KLANTEN

  • Wilt u uw ervaring op mijn website delen? Laat het mij dan weten.

    Wilma - Wizorgt!!
  • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

    Frans en Jeanne
holistische verpleegkundige

HOLISTISCH VERPLEEGKUNDIGE

Wat bied ik als holistisch verpleegkundige?

Ik bied mensen praktische begeleiding aan huis. De benodigde fysieke zorg regel ik voor u.

Daarnaast bied ik hypnotherapie en coaching aan als holistisch verpleegkundige. De hypnose sessies vallen onder alternatieve geneeswijzen.

verpleging en coaching

VERPLEGING EN COACHING

In overleg met kan ik advies geven welke verpleging voor u het beste is om goede zorg te kunnen leveren thuis voor het behouden of herstellen van uw gezondheid. Ik kan u ook coachen hoe om te gaan met een chronische ziekte of aandoening en hoe het leven weer op te pakken na b.v. operatie.

Als holistisch verpleegkundige bied ik vele mogelijkheden op gebied van coaching en hypnotherapie om uw leven weer kleur te geven, u kracht en energie sneller opbouwt om de draad weer op te pakken.

gespecialiseerde verpleging

GESPECIALISEERDE VERPLEGING

Als gespecialiseerd verpleegkundige in de intensieve zorg met de uitstroom palliatieve en terminale zorg, kan ik steun bieden bij chronische ziektebeelden en mensen met kanker.

Samen met u kijken wij naar de praktische mogelijkheden om u b.v. door de chemokuren te loodsen of bijstand te verlenen voor een operatie. Maar bovenal ben ik een verpleegkundige die steun kan bieden die u nodig heeft.

palliatieve zorg wizorgt

PALLIATIEVE ZORG

Palliatieve zorg is zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven, als genezing niet meer mogelijk is. Als verpleegkundige tevens werkzaam in het hospice, kan ik in overleg met u en uw naasten zorgdragen voor het welzijn in de laatste levensfase. Praktisch gezien bespreken we welke zorg het beste bij u en uw naasten past. Deze zorg richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Het is belangrijk dat u en uw naasten deze periode doorbrengen in een huiselijke omgeving thuis of een hospice waar de zorg goed geregeld is. Daarnaast bied ik ondersteuning bij angst, pijn reductie en stressvermindering middels hypnotherapie.

Het bespreken en invullen van een euthanasie verklaring en het behandelverbod kunnen voor u een belangrijke rol spelen. Daarin kan ik u met raad en daad bijstaan. Alles is bespreekbaar.

effortless coaching

EFFORTLESS COACHING

Wat doe ik als Effortless Coach voor jou?

Als Effortless Coach help ik je een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Ik help je die veranderingen in jouw leven te maken die je al zo lang hoopt te bereiken, In het traject wat je doorloopt, kun je jezelf weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels in de huidige situatie je ervan weerhouden om jezelf te zijn. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

hypnose therapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er zijn vaak onduidelijkheden en ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen bank laten beroven of je pincode laten geven, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt, net zoals je wel degelijk volledige controle hebt en blijft houden over jezelf.

0 % zorg voor u

Ik heb een holistische kijk op 100% zorg. Dat betekent dat ik u zie als mens, één totaalbeeld van lichaam en geest. Je kunt het niet los zien van elkaar, uw lichamelijk en geestelijk welzijn is voor mij het belangrijkste. Het moet met elkaar verbonden zijn op een positieve manier zonder blokkades.

Dat betekent voor u, dat alle facetten van uw lichaam en geest onder de loep genomen worden om voor u de beste resultaten te verkrijgen, zodat uw leven in balans is. U het leven krijgt dat u graag wenst.

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Neem contact met mij op