Op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige?

Ik ben verpleegkundige, BIG geregistreerd en werk vanaf 2008 als zelfstandige in de zorg. Tevens ben ik Effortless coach en hypnotherapeut wat een positieve bijdrage levert voor de patiënten met diverse klachten.

Ik heb een verpleegkundige specialisatie gedaan voor intensieve zorg met de uitstroom palliatief terminaal zorg via het Erasmus MC.

Ik heb veel ervaring  opgedaan bij diverse ziekenhuizen zoals het Bravis en Daniel Den Hoed in Rotterdam.  Werkzaam als verpleegkundige op diverse afdelingen; long, cardiologie, trauma en chirurgie. Ervaring met klinieken, hospices en in de thuiszorg.

Werkzaam als verpleegkundige postoperatief  in diverse klinieken voor orthopedie, onder andere met de nieuwste technieken voor 3D knieën en nieuwe heupen, klinieken voor KNO na bijholte operaties, keelamandelen en b.v. neuscorrecties of bij plastisch chirurgie voor buikwandcorrecties, borstvergroting, facelift ect.

Kennis en ervaring verpleeghuis intramuraal met:
NAH cliënten – Verpleeghuis somatiek – Verpleeghuis PG afdelingen en revalidatie.

Kennis en ervaring extramuraal:

Chronisch-zieken – palliatieve terminale zorg.

Bent u op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die voldoet aan de eisen van deze tijd, kunt u mij als zelfstandige rechtstreeks inhuren. U kunt rekenen op een enthousiaste, persoonlijke en transparante benadering. Mijn kennis en kunde kunnen een positieve bijdrage leveren aan uw zorgvraag.

mij inhuren wizorgt wilma jadzi

Als verpleegkundige geef ik regelmatig workshops

Tevens kan ik voor uw werknemers een workshop geven op het gebied van stress vermindering, samenwerken, focussen en opkomen voor jezelf. Tevens draag ik zorg voor individuele werknemers met een burn-out, stoppen met roken, opkrikken van zelfvertrouwen en positief werken.

Bel of mail, u kunt gebruik maken van het contactformulier.

REACTIES VAN KLANTEN

  • Wilt u uw ervaring op mijn website delen? Laat het mij dan weten.

    Wilma - Wizorgt!!
  • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

    Frans en Jeanne

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Neem contact met mij op