Je kunt elke vraag met een gerust hart bij mij
neerleggen, maak gebruik van het contact formulier

Ik beantwoord je vraag,
zo spoedig als mogelijk.

Samen vinden we de weg naar een vervullend en gebalanceerd leven

Benieuwd naar wat Wizorgt voor jou kan betekenen?

Heb je meer informatie nodig over mijn diensten of heb je specifieke vragen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Ik sta klaar om naar je te luisteren en je te begeleiden op jouw weg naar welzijn en persoonlijke groei. Samen creëren we een positieve verandering in jouw leven.

Voel je vrij om mij te bereiken via onderstaande contactgegevens. Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

CONTACTGEGEVENS

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten

T. 0161 230 003
M. 06 515 919 94
E. wilma@wizorgt.nl / info@wizorgt.nl
W. www.wizorgt.nl

KVK Nr: 17272116

Contactformulier

  home-fotos-500×400-05

  EFFORTLESS COACHING

  Wat kan ik voor jou betekenen als Effortless Coach?

  Als Effortless Coach wil ik je helpen om een moeiteloos en vervullend leven, vrij van frustraties, blokkades en klachten te realiseren. Die veranderingen waar te maken in jouw leven, die je al zolang hoopt te bereiken, Het traject wat ik je aanbiedt en gaat doorlopen, kun je zelf de weg weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

  Ik help  je om in contact te komen met je eigen ik. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels zijn er in je huidige situatie. En wat weerhoudt je om jezelf te zijn. Je gaat inzien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat, of als je deze belemmeringen er niet zouden zijn.

  Deze inzichten gebruiken we om een nieuwe weg te bewandelen. Wat is de trigger dat jou tegenhoudt om te leven zoals je wilt.

  Hypnotherapie

  HYPNOTHERAPIE

  Wat is hypnotherapie?

  Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er is soms onduidelijkheid maar ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

  Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
  Feit: Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die jij niet wilt, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt. Je blijft wel de controle houden over jezelf.

  Hypnotherapie heeft zowel bij geestelijk welzijn als medische lichamelijke issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen. Ben je niet altijd blij met jezelf, omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, dat wat je altijd hebt willen doen niet durft, stottert of nagelbijt.

  lachyoga

  LACHYOGA

  Ontdek de kracht van het lachen en laat jouw leven stralen! 🌞

  Ontdek de kracht van lachyoga! Lachyoga is een unieke vorm van yoga waarbij het niet draait om de juiste bewegingen of oefeningen, maar om het lachen, ademhaling en ontspanning.

  Tijdens mijn lachyoga-sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarin je de kracht van het lachen zult ervaren. Het is een speelse en vreugdevolle manier om in contact te komen met je innerlijke vreugde, zelfs als je je misschien niet meteen vrolijk voelt.

  Wat is lachyoga?

  In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

  LAATSTE NIEUWS

  Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

  Tarieven

  Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

  naar prijslijst

  prijslijst-home-afbeelding-310×301-01

  Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

  Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

  Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

  Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

  Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

  Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

  Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

  Een zonnige groet van Wizorgt!

  Geregistreerd

  Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

  Afspraak maken

  Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

  contactgegevens

  WIZORGT!!
  Oude Baan 17
  5125 NG Hulten
  Telefoon: 0161 230 003
  Mobiel: 06 515 919 94
  E- mail: mail mij direct

  Over Wizorgt!!

  Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
  Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
  Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
  BIG
  International Hypnotherapist Register
  Effortless Coaching
  Guasha
  THE RECONNECTION
  Laughter Yoga