OVER MIJ

Ik noem mijzelf een holistisch verpleegkundige waarin ik lichaam en geest als één geheel zie.

Als zelfstandig verpleegkundige in het Erasmus Daniel den Hoed en in het Hospice Francines de Wind gewerkt, kom ik in aanraking met patiënten die veel lichamelijke en geestelijke pijn ervaren. Medicatie is niet altijd de beste oplossing.

Het gaf mij te denken, hoe kan ik als verpleegkundige een bijdrage leveren aan het verzachten en dragelijk maken van de pijnen, op alle gebied waar mensen aan kunnen lijden. En waarom zijn er zoveel mensen die in het negatieve blijven hangen en het niet om kunnen zetten naar positiviteit.

Ik stuitte op een artikel over neurowetenschappen en ben op zoek gegaan in de literatuur. Ik vond boeken van “Bruce Lipton” een celbioloog die baanbrekend onderzoek gedaan heeft naar cellen en hun omgeving, waaruit blijkt dat niet alles genetisch bepaald is. Dat onze cellen kleine voelsprieten hebben en gevoelig zijn voor invloeden van buiten af.

Daar kon ik iets mee, ik ging studies volgen voor Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power (gerelateerd aan EMDR) om angsten op te lossen.

Tijdens de hypnose sessie is het soms noodzakelijk om gebruik te maken van regressie hiermee kunnen oude trauma’s opgelost worden of Quantum healing regressie, misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten wat er verborgen zit in jouw onderbewustzijn om je leven meer inhoud of kleur te geven.

Energie medicijn of Quantum Energy Healing (hierbij maak ik gebruik van da energie van het Kwantum veld, waarmee ik jou zelfhelend vermogen aanspreek en je energie aangezet wordt om te helen. Alle klachten pijn of ongenoegen van het menselijk lichaam kunnen hiermee verholpen worden, veel mensen hebben er baat bij. Het mooie is je hoeft er niet in te geloven het gebeurt vanzelf. Zelfs dieren reageren hier goed op allergieën en spanningen verdwijnen.

De Lachyoga die veel energie geeft aan een groep mensen waardoor ze energie krijgen en positiever in het leven staan. Dat ik dat allemaal met jullie mag delen heerlijk!

Wat doet dat met ons, als we positief kunnen leven in het hier en nu. Als onze gedachten in balans zijn, is ons lichaam ook in balans en voelen we ons gezond en vol energie. Als we negatief in het leven staan hebben we allerlei kwalen en voelt ons lichaam niet goed. De cellen worden door negatieve gedachten beïnvloedt, we worden ziek, zwak en zien het leven soms even niet meer in het juiste perspectief.

Wilma Jadzi Wizorgt!!

De invloed van hoe jij denkt en voelt heeft dus invloed op al onze cellen in ons gehele lichaam en geest. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Ben jij volledig afhankelijk van de invloed van buitenaf, laat je je overrompelen door anderen, wil jij jezelf kunnen zijn. Nou dat kan!

Je kunt je brein dusdanig beïnvloeden, om een leven te leven waarin jij je gezond voelt en blijft. Hoe? Door alle ballast in je leven los te laten het verleden achter je te laten en gewoon jezelf te zijn. Hoe te gek is dat! Dit is te bereiken door coaching en/of hypnose therapie, hierdoor krijg je weer grip op het leven.

Denk maar eens aan het “placebo effect”. De ene groep krijgt een pilletje waarin alleen suiker zit en de dokter zegt; “als u deze pil neemt gaat de pijn weg”, dan werkt dit dus. De andere groep krijgt de reguliere medicatie en daar werkt het ook bij. Het geloof in die pil en de dokter die het je aanreikt, geeft je vertrouwen en een positieve mindset. Hoe krachtig het brein is en hoe krachtig jij bent, is oneindig. We laten ons gek maken door allerlei hersenspinsel. Hoe komen we toch zo negatief! Maar hoe lossen we het op? Door gebruik te maken van hypnose omzeilen we onze kritische factor en kunnen we ons onderbewustzijn aanspreken. Hoe fijn is dat!

Op dat moment ging er een wereld voor mij open, ik had het positieve gevoel dat ik daar meer van wilde leren, hoe ik mensen kan helpen om het leven een stuk aangenamer te maken.

De studie voor ‘Effortless coach’ heeft mij veel inzicht gegeven hoe je als mens verstrikt kan raken in opgebouwde negatieve herinneringen, gebruiken, overtuigingen en opvoeding enz.

Hoe werkt het?

Door het oproepen van herinneringen in jouw database, je brein dus. Dat werkt als een computer, zijn alle belevingen vanaf 0 jaar tot nu opgeslagen. We kunnen die informatie die nodig is om te veranderen opzoeken in jou database. De kern van het probleem dat jouw leven ondragelijk maakt, vinden we terug in jou database. Door het aanspreken van jouw onderbewustzijn, ben je in staat om oude gewoonten en negatieve gedachten om te zetten naar positieve nieuwe gedachten. Je krijgt energie om je leven op een positieve manier te herpakken. Je oude leven heeft geen invloed meer op jou. Jij bent in charge, en niemand anders.

Tijdens deze trajecten in coaching merkte ik dat sommige mensen het heel moeilijk vinden, om bepaalde eigenschappen, die ze van zichzelf onhebbelijk vinden, of steeds in het; ‘JA MAAR’ blijven steken, excuses blijven aandragen waarom het niet lukt voor jezelf om bepaalde negatieve gedragingen of eigenschappen niet te kunnen loslaten. (Ze willen wel maar kunnen niet), waardoor een coachingstraject misschien langer duurt dan gehoopt.

Ik ben zelf, drie jaar geleden in 2015 door een hypnotherapeut geholpen met het ‘stoppen met roken’. Het mooiste voor mij was toen, dat ze zei: Ik heb je hersenen gereset je bent een ‘Niet Roker’. Eerst dacht ik; Is dit zo? En dat is ook zo, nooit meer enige behoefte gehad. Fantastisch toch!

Dat ik een bijdrage mag leveren bij het verzachten en dragelijk maken van de pijnen, op alle gebied waar mensen aan kunnen lijden, maakt mij erg gelukkig.

Wilma Jadzi

REACTIES VAN KLANTEN

  • Wilt u uw ervaring op mijn website delen? Laat het mij dan weten.

    Wilma - Wizorgt!!
  • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

    Frans en Jeanne
holistische verpleegkundige

HOLISTISCH VERPLEEGKUNDIGE

Wat bied ik als holistisch verpleegkundige?

Ik bied mensen praktische begeleiding aan huis. De benodigde fysieke zorg regel ik voor u.

Daarnaast bied ik hypnotherapie en coaching aan als holistisch verpleegkundige. De hypnose sessies vallen onder alternatieve geneeswijzen.

verpleging en coaching

VERPLEGING EN COACHING

In overleg met kan ik advies geven welke verpleging voor u het beste is om goede zorg te kunnen leveren thuis voor het behouden of herstellen van uw gezondheid. Ik kan u ook coachen hoe om te gaan met een chronische ziekte of aandoening en hoe het leven weer op te pakken na b.v. operatie.

Als holistisch verpleegkundige bied ik vele mogelijkheden op gebied van coaching en hypnotherapie om uw leven weer kleur te geven, u kracht en energie sneller opbouwt om de draad weer op te pakken.

gespecialiseerde verpleging

GESPECIALISEERDE VERPLEGING

Als gespecialiseerd verpleegkundige in de intensieve zorg met de uitstroom palliatieve en terminale zorg, kan ik steun bieden bij chronische ziektebeelden en mensen met kanker.

Samen met u kijken wij naar de praktische mogelijkheden om u b.v. door de chemokuren te loodsen of bijstand te verlenen voor een operatie. Maar bovenal ben ik een verpleegkundige die steun kan bieden die u nodig heeft.

palliatieve zorg wizorgt

PALLIATIEVE ZORG

Palliatieve zorg is zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven, als genezing niet meer mogelijk is. Als verpleegkundige tevens werkzaam in het hospice, kan ik in overleg met u en uw naasten zorgdragen voor het welzijn in de laatste levensfase. Praktisch gezien bespreken we welke zorg het beste bij u en uw naasten past. Deze zorg richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Het is belangrijk dat u en uw naasten deze periode doorbrengen in een huiselijke omgeving thuis of een hospice waar de zorg goed geregeld is. Daarnaast bied ik ondersteuning bij angst, pijn reductie en stressvermindering middels hypnotherapie.

Het bespreken en invullen van een euthanasie verklaring en het behandelverbod kunnen voor u een belangrijke rol spelen. Daarin kan ik u met raad en daad bijstaan. Alles is bespreekbaar.

effortless coaching

EFFORTLESS COACHING

Wat doe ik als Effortless Coach voor jou?

Als Effortless Coach help ik je een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Ik help je die veranderingen in jouw leven te maken die je al zo lang hoopt te bereiken, In het traject wat je doorloopt, kun je jezelf weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels in de huidige situatie je ervan weerhouden om jezelf te zijn. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

hypnose therapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er zijn vaak onduidelijkheden en ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen bank laten beroven of je pincode laten geven, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt, net zoals je wel degelijk volledige controle hebt en blijft houden over jezelf.

0 % zorg voor u

Ik heb een holistische kijk op 100% zorg. Dat betekent dat ik u zie als mens, één totaalbeeld van lichaam en geest. Je kunt het niet los zien van elkaar, uw lichamelijk en geestelijk welzijn is voor mij het belangrijkste. Het moet met elkaar verbonden zijn op een positieve manier zonder blokkades.

Dat betekent voor u, dat alle facetten van uw lichaam en geest onder de loep genomen worden om voor u de beste resultaten te verkrijgen, zodat uw leven in balans is. U het leven krijgt dat u graag wenst.

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Neem contact met mij op