Voorstellen
Wilma Jadzi Wizorgt!!

Als holistisch professional beschouw
ik lichaam en geest als één geheel

Ontdek de kracht van positieve verandering en laat bloeiende transformatie jouw leven verrijken

home-over-mij-600×600-01-1

Ik noem mijzelf een holistisch verpleegkundige waarin ik lichaam en geest als één geheel zie

Als zelfstandig verpleegkundige in het Erasmus Daniel den Hoed en in het Hospice Francines de Wind gewerkt, kom ik in aanraking met patiënten die veel lichamelijke en geestelijke pijn ervaren. Medicatie is niet altijd de beste oplossing.

Het gaf mij te denken, hoe kan ik als verpleegkundige een bijdrage leveren aan het verzachten en dragelijk maken van de pijnen, op alle gebied waar mensen aan kunnen lijden. En waarom zijn er zoveel mensen die in het negatieve blijven hangen en het niet om kunnen zetten naar positiviteit.

Ik stuitte op een artikel over neurowetenschappen en ben op zoek gegaan in de literatuur. Ik vond boeken van “Bruce Lipton” een celbioloog die baanbrekend onderzoek gedaan heeft naar cellen en hun omgeving, waaruit blijkt dat niet alles genetisch bepaald is. Dat onze cellen kleine voelsprieten hebben en gevoelig zijn voor invloeden van buiten af.

Daar kon ik iets mee, ik ging studies volgen voor Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power (gerelateerd aan EMDR) om angsten op te lossen.

Tijdens de hypnose sessie is het soms noodzakelijk om gebruik te maken van regressie hiermee kunnen oude trauma’s opgelost worden of Quantum healing regressie, misschien ben je gewoon nieuwsgierig en wil je weten wat er verborgen zit in jouw onderbewustzijn om je leven meer inhoud of kleur te geven.

Energie medicijn of Quantum Energy Healing (hierbij maak ik gebruik van da energie van het Kwantum veld, waarmee ik jou zelfhelend vermogen aanspreek en je energie aangezet wordt om te helen. Alle klachten pijn of ongenoegen van het menselijk lichaam kunnen hiermee verholpen worden, veel mensen hebben er baat bij. Het mooie is je hoeft er niet in te geloven het gebeurt vanzelf. Zelfs dieren reageren hier goed op allergieën en spanningen verdwijnen.

De Lachyoga die veel energie geeft aan een groep mensen waardoor ze energie krijgen en positiever in het leven staan. Dat ik dat allemaal met jullie mag delen heerlijk!

Wat doet dat met ons, als we positief kunnen leven in het hier en nu. Als onze gedachten in balans zijn, is ons lichaam ook in balans en voelen we ons gezond en vol energie. Als we negatief in het leven staan hebben we allerlei kwalen en voelt ons lichaam niet goed. De cellen worden door negatieve gedachten beïnvloedt, we worden ziek, zwak en zien het leven soms even niet meer in het juiste perspectief.

De invloed van hoe jij denkt en voelt heeft dus invloed op al onze cellen in ons gehele lichaam en geest. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Ben jij volledig afhankelijk van de invloed van buitenaf, laat je je overrompelen door anderen, wil jij jezelf kunnen zijn. Nou dat kan!

Je kunt je brein dusdanig beïnvloeden, om een leven te leven waarin jij je gezond voelt en blijft. Hoe? Door alle ballast in je leven los te laten het verleden achter je te laten en gewoon jezelf te zijn. Hoe te gek is dat! Dit is te bereiken door coaching en/of hypnose therapie, hierdoor krijg je weer grip op het leven.

Denk maar eens aan het “placebo effect”. De ene groep krijgt een pilletje waarin alleen suiker zit en de dokter zegt; “als u deze pil neemt gaat de pijn weg”, dan werkt dit dus. De andere groep krijgt de reguliere medicatie en daar werkt het ook bij. Het geloof in die pil en de dokter die het je aanreikt, geeft je vertrouwen en een positieve mindset. Hoe krachtig het brein is en hoe krachtig jij bent, is oneindig. We laten ons gek maken door allerlei hersenspinsel. Hoe komen we toch zo negatief! Maar hoe lossen we het op? Door gebruik te maken van hypnose omzeilen we onze kritische factor en kunnen we ons onderbewustzijn aanspreken. Hoe fijn is dat!

Op dat moment ging er een wereld voor mij open, ik had het positieve gevoel dat ik daar meer van wilde leren, hoe ik mensen kan helpen om het leven een stuk aangenamer te maken.

De studie voor ‘Effortless coach’ heeft mij veel inzicht gegeven hoe je als mens verstrikt kan raken in opgebouwde negatieve herinneringen, gebruiken, overtuigingen en opvoeding enz.

Hoe werkt het?

Door het oproepen van herinneringen in jouw database, je brein dus. Dat werkt als een computer, zijn alle belevingen vanaf 0 jaar tot nu opgeslagen. We kunnen die informatie die nodig is om te veranderen opzoeken in jou database. De kern van het probleem dat jouw leven ondragelijk maakt, vinden we terug in jou database. Door het aanspreken van jouw onderbewustzijn, ben je in staat om oude gewoonten en negatieve gedachten om te zetten naar positieve nieuwe gedachten. Je krijgt energie om je leven op een positieve manier te herpakken. Je oude leven heeft geen invloed meer op jou. Jij bent in charge, en niemand anders.

Tijdens deze trajecten in coaching merkte ik dat sommige mensen het heel moeilijk vinden, om bepaalde eigenschappen, die ze van zichzelf onhebbelijk vinden, of steeds in het; ‘JA MAAR’ blijven steken, excuses blijven aandragen waarom het niet lukt voor jezelf om bepaalde negatieve gedragingen of eigenschappen niet te kunnen loslaten. (Ze willen wel maar kunnen niet), waardoor een coachingstraject misschien langer duurt dan gehoopt.

Ik ben zelf, drie jaar geleden in 2015 door een hypnotherapeut geholpen met het ‘stoppen met roken’. Het mooiste voor mij was toen, dat ze zei: Ik heb je hersenen gereset je bent een ‘Niet Roker’. Eerst dacht ik; Is dit zo? En dat is ook zo, nooit meer enige behoefte gehad. Fantastisch toch!

Dat ik een bijdrage mag leveren bij het verzachten en dragelijk maken van de pijnen, op alle gebied waar mensen aan kunnen lijden, maakt mij erg gelukkig.

Wilma Jadzi

REACTIES VAN KLANTEN

 • Wil je je ervaring delen op mijn website? Jouw review is waardevol! Meld je hier aan voor een testimonial. Jouw feedback helpt anderen te ontdekken wat Wizorgt te bieden heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

  Wilma - Wizorgt!!
  Wilma - Wizorgt!!
 • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

  Frans en Jeanne
  Frans en Jeanne
 • Een prachtig initiatief. Heel goed om mensen weer van hun knieën te krijgen en op hun eigen benen te staan. Een skype gesprekje samen Wilma edd, hoe het NOG dieper zou kunnen gaan? Warme groet Harry

  Harry Smulders
  Harry Smulders
 • Heel persoonlijk en prettige ervaring.

  Denise van Oosterhout
  Denise van Oosterhout
home-fotos-500×400-05

EFFORTLESS COACHING

Wat kan ik voor jou betekenen als Effortless Coach?

Als Effortless Coach wil ik je helpen om een moeiteloos en vervullend leven, vrij van frustraties, blokkades en klachten te realiseren. Die veranderingen waar te maken in jouw leven, die je al zolang hoopt te bereiken, Het traject wat ik je aanbiedt en gaat doorlopen, kun je zelf de weg weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help  je om in contact te komen met je eigen ik. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels zijn er in je huidige situatie. En wat weerhoudt je om jezelf te zijn. Je gaat inzien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat, of als je deze belemmeringen er niet zouden zijn.

Deze inzichten gebruiken we om een nieuwe weg te bewandelen. Wat is de trigger dat jou tegenhoudt om te leven zoals je wilt.

Hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er is soms onduidelijkheid maar ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die jij niet wilt, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt. Je blijft wel de controle houden over jezelf.

Hypnotherapie heeft zowel bij geestelijk welzijn als medische lichamelijke issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen. Ben je niet altijd blij met jezelf, omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, dat wat je altijd hebt willen doen niet durft, stottert of nagelbijt.

lachyoga

LACHYOGA

Ontdek de kracht van het lachen en laat jouw leven stralen! 🌞

Ontdek de kracht van lachyoga! Lachyoga is een unieke vorm van yoga waarbij het niet draait om de juiste bewegingen of oefeningen, maar om het lachen, ademhaling en ontspanning.

Tijdens mijn lachyoga-sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarin je de kracht van het lachen zult ervaren. Het is een speelse en vreugdevolle manier om in contact te komen met je innerlijke vreugde, zelfs als je je misschien niet meteen vrolijk voelt.

Wat is lachyoga?

In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

LAATSTE NIEUWS

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Tarieven

Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

naar prijslijst

prijslijst-home-afbeelding-310×301-01

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga