Lachyoga

lachen zonder reden kent vele
lichamelijke voordelen

Lachyoga verhoogt de stemming en geeft positieve energie voor jong en oud

Wat is Lachyoga?

In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

Lachyoga/lachkick is lachen zonder reden. “lachen om het lachen”, lachen is gezond en goed voor lichaam en geest.

Voor wie?

Lachyoga/lachkick kent vele toepassingen voor bedrijven, zorginstellingen, scholen en particulieren enz. Het verhoogt de stemming en geeft positieve energie voor jong en oud.

Een feestje, workshop, teambuilding, wat gestart wordt met een lachkick zijn populair en worden positief ontvangen.

Lachyoga de sociale voordelen

 • Lachende mensen komen positiever en aantrekkelijker over
 • Ook in moeilijke situaties, brengt mensen dichter bij elkaar
 • Lachen verbindt mensen, het werkt als ijsbreker en klaart de lucht
 • Lichamelijke pijn klachten, fantoompijn, onverklaarbare pijn
 • Lachen overwint remmingen en geeft zelfvertrouwen
 • Je kunt beter relativeren en alles positiever te bekijken
lachyoga

Lachyoga de lichamelijke voordelen

 • Reduceert het niveau van de stresshormonen, adrenaline en cortisol
 • Verhoogt de aanmaak van endorfine een hormoon dat pijn reduceert, ontspant werkt lust verhogend ook wel het gelukshormoon genoemd
 • Maakt serotonine en dopamine aan, welke als antidepressiva in het lichaam fungeren
 • Stimuleert het hart en de bloedcirculatie
 • Verbetert de longcapaciteit en verhoogt het zuurstofgehalte in het bloed
 • Goede oefening van het middenrif en de buikspieren
 • Vetreductie je valt af, eén minuut lachen staat gelijk aan tien minuten roeien
 • Het traint de gezichtsspieren, huid blijft soepel (minder rimpels). Je krijgt een natuurlijke blos op uw wangen
 • Lachen ontspant de spieren een betere en grotere bloedtoevoer naar alle organen en spieren. Je huid raakt beter doorbloed en gevoed
 • Masseert de inwendige organen, wat leidt tot beter functioneren van het lichaam
lachyoga

meer informatie of een lachyoga organiseren?

Wil je meer informatie of een lachyoga/lachkick organiseren voor je bedrijf, zorginstelling, vereniging of particulier? Bel +31651591994 of mail. Kosten zijn afhankelijk van de doelgroep en de grote van de groep.

Voorbeeld kosten voor bedrijven: groep 15 á 20 personen € 350,00 excl. BTW en reiskosten, meer personen € 17,50. PP. Het is volledig gericht op uw bedrijf met alles wat er speelt bij u en uw medewerkers. Nieuwsgierig? Bel of mail

Tot lachs, Wilma Jadzi, gecertificeerd lachyoga leader

REACTIES VAN KLANTEN

 • Wil je je ervaring delen op mijn website? Jouw review is waardevol! Meld je hier aan voor een testimonial. Jouw feedback helpt anderen te ontdekken wat Wizorgt te bieden heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

  Wilma - Wizorgt!!
  Wilma - Wizorgt!!
 • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

  Frans en Jeanne
  Frans en Jeanne
 • Een prachtig initiatief. Heel goed om mensen weer van hun knieën te krijgen en op hun eigen benen te staan. Een skype gesprekje samen Wilma edd, hoe het NOG dieper zou kunnen gaan? Warme groet Harry

  Harry Smulders
  Harry Smulders
 • Heel persoonlijk en prettige ervaring.

  Denise van Oosterhout
  Denise van Oosterhout
Hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er is soms onduidelijkheid maar ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die jij niet wilt, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt. Je blijft wel de controle houden over jezelf.

Hypnotherapie heeft zowel bij geestelijk welzijn als medische lichamelijke issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen. Ben je niet altijd blij met jezelf, omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, dat wat je altijd hebt willen doen niet durft, stottert of nagelbijt.

Effortless Coaching

EFFORTLESS COACHING

Wat kan ik voor jou betekenen als Effortless Coach?

Als Effortless Coach wil ik je helpen om een moeiteloos en vervullend leven, vrij van frustraties, blokkades en klachten te realiseren. Die veranderingen waar te maken in jouw leven, die je al zolang hoopt te bereiken, Het traject wat ik je aanbiedt en gaat doorlopen, kun je zelf de weg weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help  je om in contact te komen met je eigen ik. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels zijn er in je huidige situatie. En wat weerhoudt je om jezelf te zijn. Je gaat inzien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat, of als je deze belemmeringen er niet zouden zijn.

Deze inzichten gebruiken we om een nieuwe weg te bewandelen. Wat is de trigger dat jou tegenhoudt om te leven zoals je wilt.

LAATSTE NIEUWS

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Tarieven

Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

naar prijslijst

prijslijst-home-afbeelding-310×301-01

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga