Holistische
verpleegkundige

Uw partner in zorg

Op zoek naar een holistische verpleegkundige?

Uw holistische en ervaren verpleegkundige – Wilma Jadzi

Bent u op zoek naar een gemotiveerde en toegewijde verpleegkundige met ruim 10 jaar ervaring in de zorg?

Mijn naam is Wilma Jadzi een geregistreerde verpleegkundige met een missie om positieve verandering te brengen in het leven van mijn patiënten. Als gecertificeerd Effortless Coach en hypnotherapeut voeg ik een unieke dimensie toe aan mijn zorgverlening.

Ervaring die telt

Mijn zorgachtergrond omvat een specialisatie in intensieve zorg met een focus op palliatieve terminale zorg, verkregen via het Erasmus MC. Ik heb mijn vaardigheden aangescherpt in vooraanstaande ziekenhuizen zoals het Bravis en Daniel Den Hoed in Rotterdam.

Ik ben bekwaam in het verzorgen van patiënten op diverse afdelingen, waaronder longzorg, cardiologie, traumaverzorging en chirurgie. Bovendien heb ik ervaring opgedaan in klinieken, hospices en thuiszorginstellingen.

gemotiveerde verkleegkundige

Orthopedie en meer

Mijn expertise reikt verder dan alleen ziekenhuiszorg. Als postoperatieve verpleegkundige heb ik gewerkt in klinieken voor orthopedische ingrepen, waar ik de nieuwste technologieën heb toegepast voor 3D-knie- en heupvervangingen. Daarnaast ben ik vertrouwd met KNO-procedures zoals bijholte-operaties en heb ik ervaring in plastische chirurgie, waaronder buikwandcorrecties, borstvergrotingen en facelifts.

Brede zorgervaring

Mijn zorgervaring omvat ook intramurale verpleeghuiszorg voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel, somatische aandoeningen en PG-afdelingen, evenals revalidatie. Daarnaast ben ik bedreven in extramurale zorg voor chronisch zieken en palliatieve terminale zorg.

Uw zorgpartner

Als u op zoek bent naar een gemotiveerde verpleegkundige die voldoet aan de eisen van deze tijd, bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben beschikbaar als zelfstandige zorgverlener en garandeer een enthousiaste, persoonlijke en transparante benadering van uw zorgbehoeften. Mijn expertise kan een positieve bijdrage leveren aan uw zorgvraag.

Workshops & individuele begeleiding

Naast mijn verpleegkundige werkzaamheden geef ik regelmatig workshops. Ook bied ik workshops voor uw werknemers aan op het gebied van stressvermindering, samenwerking, focus en assertiviteit. Daarnaast begeleid ik individuele werknemers bij zaken als burn-outpreventie, stoppen met roken, het versterken van zelfvertrouwen en bevorderen van positief denken.

gemotiveerde verkleegkundige

Afspraak maken of informatie nodig? Neem contact op!

Wil je een afspraak maken met een toegewijde verpleegkundige of heb je informatie nodig? Maak gebruik van het contactformulier. Je kunt ook direct bellen voor een afspraak op 0651591994 of een e-mail sturen naar info@wizorgt.nl.

REACTIES VAN KLANTEN

 • Wil je je ervaring delen op mijn website? Jouw review is waardevol! Meld je hier aan voor een testimonial. Jouw feedback helpt anderen te ontdekken wat Wizorgt te bieden heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

  Wilma - Wizorgt!!
  Wilma - Wizorgt!!
 • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

  Frans en Jeanne
  Frans en Jeanne
 • Een prachtig initiatief. Heel goed om mensen weer van hun knieën te krijgen en op hun eigen benen te staan. Een skype gesprekje samen Wilma edd, hoe het NOG dieper zou kunnen gaan? Warme groet Harry

  Harry Smulders
  Harry Smulders
 • Heel persoonlijk en prettige ervaring.

  Denise van Oosterhout
  Denise van Oosterhout
lachyoga

LACHYOGA

Ontdek de kracht van het lachen en laat jouw leven stralen! 🌞

Ontdek de kracht van lachyoga! Lachyoga is een unieke vorm van yoga waarbij het niet draait om de juiste bewegingen of oefeningen, maar om het lachen, ademhaling en ontspanning.

Tijdens mijn lachyoga-sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarin je de kracht van het lachen zult ervaren. Het is een speelse en vreugdevolle manier om in contact te komen met je innerlijke vreugde, zelfs als je je misschien niet meteen vrolijk voelt.

Wat is lachyoga?

In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

Hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er is soms onduidelijkheid maar ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die jij niet wilt, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt. Je blijft wel de controle houden over jezelf.

Hypnotherapie heeft zowel bij geestelijk welzijn als medische lichamelijke issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen. Ben je niet altijd blij met jezelf, omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, dat wat je altijd hebt willen doen niet durft, stottert of nagelbijt.

LAATSTE NIEUWS

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Tarieven

Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

naar prijslijst

prijslijst-home-afbeelding-310×301-01

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga