Prijslijst
Wizorgt!!

overzicht tarieven 2023

Welzijn in balans: Verken mijn holistische benadering voor een gezonder leven

prijslijst

Harmonie voor lichaam en geest: Ontdek mijn holistische diensten en tarieven

Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

De prijzen hieronder vermeld, zijn bedoeld als richtlijn.

Hypnose sessies

1 sessie

€150,00

Stoppen met roken kan met 1 sessie maar vraagt soms ook 2 sessies.

3 sessies

€620,00

Afvallen naar jouw gewenste gewicht, 3 sessies van 1.5 uur, inclusief ondersteuning per mail en app. 3 sessies afvallen.

1 sessie

€50,00

Hoofdpijn, migraine, spierspanning nek, rug, schouders, samen met een hypnose sessie.

1 sessie

€60,00

Guasha massage, tarief is per 30 minuten

PRIJZEN OVERIGE PSYCHOSOCIALE THERAPIE

1 sessie

€150,00

Straatvrees, examenvrees, angst voor insecten, pleinvrees, smetvrees, spreken in het openbaar, enz. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van uw klacht(en).

PRIJZEN REÏNCARNATIETHERAPIE

Intake gesprek regressie

€95,00

1 sessie

€150,00

Behandeling regressie (reïncarnatie)therapie. Veelal zijn er 3 á 4 sessies nodig om tot de kern te komen van het probleem. Deze sessie vallen vaak onder het coachingstraject en worden audio opgenomen zodat je thuis nogmaals kunt horen wat er gezegd is.

Quantum regressie

€400,00

Duur regressie 2 á 3uur. Wil jij weten waar jouw vorige leven ligt (karma), jezelf beter leren kennen. Weten waar jou gedrag of probleem vandaan komt? De sessie wordt audio opgenomen zodat je het thuis nogmaals kunt horen wat er gezegd is.

PRIJZEN COACHING

Effortless coachingstraject van 3 maanden:

€620,00 per maand, in overleg verdeelde uren

Extra coaching uren

€150,00 per uur

Hypnose sessie

€150,00 per sessie

Zakelijke coaching uren

€175,00 per uur excl. 21% BTW

Particulieren inclusief BTW, zakelijk exclusief BTW

De kosten voor coaching bedragen €620,00 per maand. Er wordt een commitment afgesloten voor een periode van 3 maanden voor het beste resultaat. Hierbij maak ik gebruik van niet conventionele interventies die een openbaring zijn om je leven inzichtelijk te maken. Je lichaam en ziel mogen weer in balans komen. Leven vanuit je hart, fysiek sterk worden. Het voelt goed om helemaal jezelf te kunnen en mogen zijn, want jij bent waardevol.

ALGEMEEN

Voor alle behandelingen geldt het volgende:

Particulieren inclusief BTW

Zakelijk exclusief BTW

Betalingen per pin, overboekingen of contant vooraf gaande aan de eerste sessie of coachingstraject.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn, om de praktijk in Hulten te bezoeken, kom ik bij jou aan huis, voor alle hierboven genoemde sessie of andere behandeling. Ik bereken € 0,50 per km tot 15 km rondom Hulten.

home-fotos-500×400-05

EFFORTLESS COACHING

Wat kan ik, als Effortless Coach voor jou betekenen?

Als Effortless Coach help ik je een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Ik help je die veranderingen in jouw leven te maken die je al zo lang hoopt te bereiken, In het traject wat je doorloopt, kun je jezelf weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels in de huidige situatie je ervan weerhouden om jezelf te zijn. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg, bij wat je tegenhoudt om echt te leven zoals je wilt en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Als Effortless Coach help ik je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren.

Hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er zijn vaak onduidelijkheden en ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen bank laten beroven of je pincode laten geven, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt, net zoals je wel degelijk volledige controle hebt en blijft houden over jezelf.

Hypnotherapie heeft zowel bij medische issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen, of was je altijd al niet blij met jezelf omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, stottert of nagelbijt.

lachyoga

LACHYOGA

Ontdek de kracht van het lachen en laat jouw leven stralen! 🌞

Ontdek de kracht van lachyoga! Lachyoga is een unieke vorm van yoga waarbij het niet draait om de juiste bewegingen of oefeningen, maar om het lachen, ademhaling en ontspanning.

Tijdens mijn lachyoga-sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarin je de kracht van het lachen zult ervaren. Het is een speelse en vreugdevolle manier om in contact te komen met je innerlijke vreugde, zelfs als je je misschien niet meteen vrolijk voelt.

Wat is lachyoga?

In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

LAATSTE NIEUWS

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

REACTIES VAN KLANTEN

 • Wil je je ervaring delen op mijn website? Jouw review is waardevol! Meld je hier aan voor een testimonial. Jouw feedback helpt anderen te ontdekken wat Wizorgt te bieden heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

  Wilma - Wizorgt!!
  Wilma - Wizorgt!!
 • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

  Frans en Jeanne
  Frans en Jeanne
 • Een prachtig initiatief. Heel goed om mensen weer van hun knieën te krijgen en op hun eigen benen te staan. Een skype gesprekje samen Wilma edd, hoe het NOG dieper zou kunnen gaan? Warme groet Harry

  Harry Smulders
  Harry Smulders
 • Heel persoonlijk en prettige ervaring.

  Denise van Oosterhout
  Denise van Oosterhout

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga