Effortless
Coaching

Wat kan ik als Effortless Coach voor jou betekenen?

Ontdek de kracht van positieve verandering en laat bloeiende transformatie jouw leven verrijken

Wat kan ik voor jou betekenen als Effortless Coach?

Als Effortless Coach wil ik je helpen om een moeiteloos en vervullend leven, vrij van frustraties, blokkades en klachten te realiseren. Die veranderingen waar te maken in jouw leven, die je al zolang hoopt te bereiken, Het traject wat ik je aanbiedt en gaat doorlopen, kun je zelf de weg weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help  je om in contact te komen met je eigen ik. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels zijn er in je huidige situatie. En wat weerhoudt je om jezelf te zijn. Je gaat inzien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat, of als je deze belemmeringen er niet zouden zijn.

Deze inzichten gebruiken we om een nieuwe weg te bewandelen. Wat is de trigger dat jou tegenhoudt om te leven zoals je wilt.

Wat zou het mooi zijn een leven te beginnen dat echt bij jou hoort. Als Effortless Coach help ik je om al die dingen, die je tot nu nog niet gelukt zijn moeiteloos te realiseren. Samen met mij ga je een heel stuk verder komen, wat ons betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

Het hier en nu

We leven altijd in het hier en nu, of we dat nou beseffen of niet, we activeren dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel zijn van onze persoonlijkheid (karma). Het ontsnappen aan die oude programmering die je van baby af aan tot nu hebt opgebouwd is er een weg die naar vrijheid leidt die jij wenst.

Effortless Coaching

Cell memory

De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste van ervaringen en overtuigingen. Hierdoor reageren we vaak vanuit ‘het verleden’ op situaties in het heden en dat belemmert ons om nu in vrijheid te leven en te zijn die we van binnen eigenlijk willen zijn. Het verleden is de bron van onze problemen, verslavingen, trauma’s en andere ongewenste remmende factoren, die ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid ernstig kunnen belemmeren. En van al die onderbewuste ballast kun je door de nieuwe inzichten, over jezelf als mens, vrij makkelijk worden bevrijd. Het is simpel, maar niet altijd makkelijk. Het vraagt inzet van jouw kant. Als je ervoor gaat is het altijd de moeite waard

Hoe help ik jou als Effortless Coach hierbij?

Ik coach jou om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen, daardoor is er een blijvende verandering. Door gebruik van niet conventionele interventies zoals hypnose, kun je deze weg sneller bewandelen.

Onverwerkte emotionele gebeurtenissen

Er zijn van die momenten dat je denkt, “Oh praat me daar niet over . . .” “Daar wil ik het niet over hebben!” We kennen allemaal situaties die uiterst pijnlijk geweest zijn, die we ontvlucht zijn door er niet meer aan te willen denken. Zodra we eraan zouden denken voelen we de wrok, boosheid, verdriet, angst of schaamte en voelen we dat onszelf of naasten niet willen of kunnen vergeven.

Deze onafgemaakte gevoelens dragen we soms tientallen jaren bij ons en hoewel we ons best doen om ze niet te voelen, zijn we vaak diep geraakt van binnenuit. We willen er niet mee geconfronteerd te worden. Zolang we deze gevoelens niet hebben opgelost, zijn er onbewust triggerpoints, door situaties in het leven die ze zouden kunnen oproepen. Gedrag van anderen kunnen we niet beïnvloeden maar vastgeroest gedrag van uit jou zelf kunnen we aanpakken.

Ook deze zaken kunnen we op een simpele mooie manier verwerken, zonder dat anderen iets hoeven te veranderen in hun gedrag We gaan samen, in jou de onverwerkte emotionele gebeurtenissen voltooien, waarmee de emotionele lading neutraal wordt en jij er helemaal vrij van bent!

Je onderbewuste overtuigingen en gewoontes

“Ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben een slecht mens”, “ik ben lelijk”, “anderen moeten mij niet”, “ik kan nooit iets afmaken”, “mijn moeder laat me niet zijn wie ik ben”, “mijn vader is alcoholist”, mijn man snapt mij niet”, ik ben geen goede echtgenote”, mijn baas is nooit tevreden”, “Ik ben slachtoffer van….”, Zo kan de lijst met negatieve overtuigingen over onszelf en anderen nog wel een tijdje doorgaan. Als we bewust positiever over onszelf gaan denken maar vooral gaan voelen, verslaan we de onbewuste vastgeroeste overtuigingen. Ooit heb je geleerd (wat is opgeslagen in je hersenen) om pijnlijke gevoelens te voorkomen, er niet over te praten of weg te stoppen. Je hebt deze conclusies getrokken, door pijnlijke afwijzingen, die jij in je leven ervaren hebt. Veel van deze overtuigingen houden je gevangen in een onbevredigende en onzekere situatie. Je onderbewustzijn heeft deze overtuigingen opgeslagen en gebruikt dit in moeilijke situatie omdat het is opgeslagen, maar het helpt allang niet meer. Onder hypnose kunnen we (je opgeslagen programma, in je hersenpan) genaamd jouw computer, resetten.

Je dagelijkse stress

Je kent de uitdrukking ‘vecht of vlucht’ wel. Dit is de lichamelijke toestand die we ervaren als er direct gevaar dreigt en we moeten erop reageren. Bij bedreiging in de natuur wordt er direct gevochten of gevlucht. Voor beide heb je alle energie nodig in je spieren en in je reflexen. Je reageert acuut op stress situaties.

Wij ervaren helaas dagelijks vele momenten van stress, waarin ons lichaam wil vechten of vluchten. Helaas, we kunnen niet vechten of vluchten er ontstaat stress. Stress maakt cortisol(=stress hormoon) aan, het hoopt zich op in ons lichaam en verkeren we langdurig in die staat die we alleen een korte tijd aankunnen.

Stress is de oorzaak van veel dagelijkse klachten, slapeloosheid, hypertensie en kan uiteindelijk tot een totale burn-out en depressies leiden. Als je hier niets mee doet wordt je lichamelijk ziek met alle gevolgen van dien. Opgehoopte stress en angsten zijn funest voor je lichaam. Met diverse technieken om te ont stressen, waarbij we stress momenten van de dag opnieuw beleven en van hun lading ontdoen. Kunnen we zorgen dat we elke nacht stressvrij ingaan en de volgende ochtend uitgerust opstaan. Alleen deze simpele technieken die ik je aanreik en die je dagelijks zelf uitvoert, kan je bevrijden van een groot aantal klachten waarvoor miljoenen mensen dagelijks kostbare medicijnen slikken met een lange lijst bijwerkingen.

De moeiteloze weg

De coachings aanpak genaamd “Effortless Coaching”, omdat alles wat we doen in het teken van de moeiteloosheid staat. Ik zoek met jou de weg terug naar het moeiteloze leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ons lichaam, ons hele systeem, wil constant naar een evenwichtige gezonde situatie toe. We ontdoen ons van alle overbodige ballast om je vrij, gezond en positief te voelen, je leven krijgt weer kleur en het voelt moeiteloos aan. Dit bereiken we samen door jou inzicht te geven in jezelf. Door de unieke combinatie van coaching met hypnosetherapie zul je snel weer balans vinden in je leven.

Effortless Coaching

Het coaching traject

Het coaching traject is voor minimaal 3 maanden bestaat uit 5 coachings-uren per maand die we naar jouw behoefte gaan inzetten. Ondersteuning tussendoor bestaat uit mailcontact, bellen of app contact.

Het persoonlijke intake gesprek van maximaal 1 uur kost € 95,- Bij het aangaan van het traject voor 3 maanden worden de kosten van het intake in mindering gebracht bij de laatste factuur.

De kosten voor coaching bedragen  € 620,00 per maand. Wil je alles eruit halen voor jezelf en je leven in balans brengen, dan ben je bij mij aan het goede adres. Er wordt een commitment afgesloten voor een periode van 3 maanden voor het beste resultaat. Zie prijslijst.

Voor particulieren inclusief de BTW

Voor bedrijven is deze prijs exclusief de BTW

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor coaching thuis of voor coachingstraject aan huis maak gebruik van het contactformulier dan neem ik contact met jou op voor het maken van een afspraak.

REACTIES VAN KLANTEN

 • Wil je je ervaring delen op mijn website? Jouw review is waardevol! Meld je hier aan voor een testimonial. Jouw feedback helpt anderen te ontdekken wat Wizorgt te bieden heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

  Wilma - Wizorgt!!
  Wilma - Wizorgt!!
 • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

  Frans en Jeanne
  Frans en Jeanne
 • Een prachtig initiatief. Heel goed om mensen weer van hun knieën te krijgen en op hun eigen benen te staan. Een skype gesprekje samen Wilma edd, hoe het NOG dieper zou kunnen gaan? Warme groet Harry

  Harry Smulders
  Harry Smulders
 • Heel persoonlijk en prettige ervaring.

  Denise van Oosterhout
  Denise van Oosterhout
lachyoga

LACHYOGA

Ontdek de kracht van het lachen en laat jouw leven stralen! 🌞

Ontdek de kracht van lachyoga! Lachyoga is een unieke vorm van yoga waarbij het niet draait om de juiste bewegingen of oefeningen, maar om het lachen, ademhaling en ontspanning.

Tijdens mijn lachyoga-sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarin je de kracht van het lachen zult ervaren. Het is een speelse en vreugdevolle manier om in contact te komen met je innerlijke vreugde, zelfs als je je misschien niet meteen vrolijk voelt.

Wat is lachyoga?

In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

Hypnotherapie

HYPNOTHERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er is soms onduidelijkheid maar ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die jij niet wilt, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt. Je blijft wel de controle houden over jezelf.

Hypnotherapie heeft zowel bij geestelijk welzijn als medische lichamelijke issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen. Ben je niet altijd blij met jezelf, omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, dat wat je altijd hebt willen doen niet durft, stottert of nagelbijt.

LAATSTE NIEUWS

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Tarieven

Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

naar prijslijst

prijslijst-home-afbeelding-310×301-01

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga