Wat doe ik als Effortless Coach voor jou?

Als Effortless Coach help ik je een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Ik help je die veranderingen in jouw leven te maken die je al zo lang hoopt te bereiken, In het traject wat je doorloopt, kun je jezelf weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels in de huidige situatie je ervan weerhouden om jezelf te zijn. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg, bij wat je tegenhoudt om echt te leven zoals je wilt en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Als Effortless Coach help ik je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen ga je een heel stuk verder komen, wat ons betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.

Het hier en Nu

We leven altijd in het hier en nu, of we dat nou beseffen of niet, we activeren dagelijks gedachten en gevoelens die in het verleden zijn ontstaan en nu deel zijn van onze persoonlijkheid. Het ontsnappen aan die oude programmering is de weg naar de vrijheid die je wenst.

effortless coaching wizorgt

Cell memory

De cellen van ons lichaam zijn opslagplaatsen van informatie en bevatten ons onderbewuste reservoir van ervaringen en overtuigingen. Hierdoor reageren we vaak vanuit ‘het verleden’ op situaties in het heden en dat belemmert ons om nu in vrijheid te leven en te zijn die we van binnen eigenlijk willen zijn. Het verleden is de bron van onze problemen, verslavingen, trauma’s en andere ongewenste remmende factoren, die ons levensgeluk en onze geestelijke en fysieke gezondheid ernstig belemmeren. En van al die onderbewuste ballast kun je door de nieuwe inzichten die we hebben over hoe we als mens in elkaar zitten vrij makkelijk worden bevrijd. Het is simpel, niet altijd makkelijk, maar wel altijd de moeite waard.

Hoe help ik jou als Effortless Coach hierbij?

Allereerst coach ik je om je eigen antwoorden te vinden in jezelf, zodat de oplossingen en doelen uit jouzelf voortkomen en daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen. Door gebruik van hypnose kun je deze weg sneller bewandelen.

Onverwerkte emotionele gebeurtenissen

Er zijn van die momenten dat je denkt, “Oh praat me daar niet over . . .” “Daar wil ik het niet over hebben!” We kennen allemaal situaties die uiterst pijnlijk zijn geweest en die we ontvlucht zijn door er niet meer aan te denken. Zodra we eraan zouden denken voelen we de wrok, de boosheid en voelen we dat we de betrokken personen niet hebben vergeven.

Deze onafgemaakte gevoelens dragen we soms tientallen jaren bij ons en hoewel we ons best doen om ze niet te voelen tasten ze ons van binnenuit aan. We willen er niet mee geconfronteerd te worden. Zolang we deze gevoelens niet hebben opgelost, kunnen we andere mensen of situaties niet verdragen die ze zouden kunnen oproepen.

Ook deze zaken kunnen we op een simpele mooie manier afwerken, zonder dat anderen iets hoeven te veranderen in hun gedrag We gaan samen in jou de onverwerkte emotionele gebeurtenissen voltooien, waarmee hun emotionele lading neutraal wordt en jij er helemaal vrij van bent!

Je onderbewuste overtuigingen en gewoontes

“Ik ben niet goed genoeg”, “Ik ben een slecht mens”, “ik ben lelijk”, “anderen moeten mij niet”, “ik kan nooit iets afmaken”, “mijn moeder laat me niet zijn wie ik ben”, “mijn vader is alcoholist”, mijn man snapt mij niet”, ik geen goede echtgenote”, mijn baas is nooit tevreden”. Zo kan de lijst met negatieve overtuigingen over onszelf en anderen nog wel een tijdje doorgaan. Als we bewust positiever over onszelf of de situatie willen denken wordt dat al gauw in de praktijk verslagen door deze onderbewuste overtuigingen, vaak met de inleidende gedachte “zie je nou wel . . . “.

Ooit heb je geleerd om pijnlijke gevoelens te voorkomen, je hebt deze conclusies getrokken door de afwijzingen die je hebt ervaren. Veel van die overtuigingen houden je gevangen in een onbevredigende situatie en helpen je allang niet meer.

Je dagelijkse stress

Je kent de uitdrukking ‘vecht of vlucht’ wel. Dit is de lichamelijke toestand die we ervaren als er direct gevaar dreigt en we moeten erop reageren. In de natuur wordt er dan ook direct gevochten of gevlucht bij bedreiging. Voor beide heb je alle energie nodig in je spieren en in je reflexen. Kortom, je verkeert tijdelijk in een heel andere lichamelijke toestand.

Wij ervaren dagelijks vele momenten waarin ons lichaam in de vecht of vlucht staat komt, maar we kunnen dan niet vechten of vluchten. De stress hoopt zich op in ons lichaam en verkeren we langdurig in die staat die we alleen een korte tijd aankunnen.

Dit is de oorzaak van veel dagelijkse klachten en kan uiteindelijk tot een totale burn-out en depressies leiden. Met een simpele dagelijkse ademhalingstechniek waarbij we stress momenten van de dag opnieuw beleven en van hun lading ontdoen kunnen we zorgen dat we elke nacht stressvrij ingaan en de volgende ochtend uitgerust opstaan. Alleen deze simpele techniek al die je dagelijks zelf uitvoert kan je bevrijden van een groot aantal klachten waarvoor miljoenen mensen dagelijks kostbare medicijnen slikken met een lange lijst bijwerkingen.

effortless coaching wizorgt

De moeiteloze weg

De coachings aanpak heet “Effortless Coaching” omdat alles wat we doen in het teken van de moeiteloosheid staat. Ik zoek met jou de weg terug naar het moeiteloze leven waarin alles weer op een natuurlijke manier verloopt. Ons lichaam, ons hele systeem, wil constant naar een evenwichtige gezonde situatie toe. We gaan ons ontdoen van alle overbodige ballast om je vrij, gezond en positief te voelen, je leven krijgt weer kleur en het voelt moeiteloos aan. Dit bereiken we samen door jou inzicht te geven in jezelf. Door de unieke combinatie van coaching met hypnosetherapie zul je snel weer balans vinden in je leven.

Het coachingstraject is voor 3 tot 6 maanden waarin er twee keer per maand een sessie is van 1.5 tot 2 uur. Tussendoor bied ik ondersteuning door middel van maximaal twee skype gespreken of telefonisch en via mailcontact.

Je kunt een ontdekkingssessie doen om te zien waar jij naar toe wilt in jouw leven. Dit gesprek gaat met skype of telefonisch en is geheel gratis.

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor coaching thuis of voor coachingstraject aan huis maak gebruik van het contactformulier dan neem ik contact met jou op voor het maken van een afspraak.

Prijslijst 2019 (wijzigingen voorbehouden)

Hypnose sessies

1 sessie divers

€125,00

Stoppen met roken kan met 1 sessie maar vraagt soms ook 2 sessies.

3 sessies afvallen

€400,00

Afvallen naar jouw gewenste gewicht, 3 sessies inclusief ondersteuning per mail en 1 skype gesprek.

PRIJZEN OVERIGE PSYCHOSOCIALE THERAPIE

1 sessie

€125,00

Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van uw klacht(en).

PRIJZEN REÏNCARNATIETHERAPIE

1 sessie

€125,00

Behandeling regressie (reïncarnatie)therapie. Veelal zijn er 3 á 4 sessies nodig om tot de kern te komen van het probleem.

Quantum healing regressie

€300,00

Duur regressie 3 á 4 uur.
Wil jij weten waar jouw vorige leven ligt, jezelf beter te leren kennen. Weten waar jou gedrag of probleem vandaan komt?

PRIJZEN COACHING

Coaching

€80,00 per uur

Coachingstraject voor 3 maanden

€500,00 per maand

De kosten voor coaching bedragen €500,00 per maand. Er wordt een commitment afgesloten voor een periode van 3 maanden voor het beste resultaat.

Ontdekkingssessie

gratis op afspraak

ALGEMEEN

Voor alle behandelingen geldt het volgende:

Voor particulieren inclusief BTW
Voor bedrijven is deze prijs exclusief BTW

Betalingen per pin of contant.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn door omstandigheden om de praktijk in Hulten te bezoeken, kom ik bij jou aan huis voor alle hierboven genoemde sessie of andere behandeling. Ik bereken €25,00 extra tot 15 km rondom Hulten. Alles boven de 15 kilometer bedraagt €0,35 extra per km.

VERGOEDINGEN

Meer informatie?

REACTIES VAN KLANTEN

  • Wilt u uw ervaring op mijn website delen? Laat het mij dan weten.

    Wilma - Wizorgt!!
  • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

    Frans en Jeanne

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Neem contact met mij op