Hypno
therapie

Bevrijd jezelf van angsten en belemmeringen

Hypnotherapie: Jouw sleutel tot positieve verandering en innerlijke groei!

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er is soms onduidelijkheid maar ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die jij niet wilt, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt. Je blijft wel de controle houden over jezelf.

Hypnotherapie heeft zowel bij geestelijk welzijn als medische lichamelijke issues diverse toepassingen. Je kunt er psychische en lichamelijke klachten mee verhelpen. Ben je niet altijd blij met jezelf, omdat je weinig zelfvertrouwen hebt, dat wat je altijd hebt willen doen niet durft, stottert of nagelbijt. Met hypnotherapie kun je daar wat aan doen. Wat jij wilt verbeteren of veranderen in je leven, kan met hypnose therapie opgelost worden, 80% van de cliënten is klachtenvrij. Het leven wordt draaglijker en positiever dan voorheen. Je leert de baas worden over jezelf en negatieve invloeden van buitenaf leer jij de rug toekeren.

Door hypnotherapie kun je ervoor zorgen dat je het maximale uit jou sportprestaties kunt halen. Een hypnotherapeut maakt gebruik van hypnose (trance) en kan jou bovendien helpen te stoppen met roken, helpen bij het afvallen of zorgen voor een regressietherapie. Door middel van (non)verbale communicatie brengt de hypnotherapeut de patiënt in een trance, terwijl je de controle over jezelf kan behouden.

Hypnotherapie

Hoe kom ik in hypnose?

Bij hypnotherapie wordt je in een trance gebracht, door te luisteren naar de stem van de hypnotherapeut. Het is een soort dagdromen wat iedereen wel kent. Maar nu is het voor een bepaald doel, jouw doel, het oplossen van jouw persoonlijke problemen of issues. De hypnose op zich is dus geen doel, het doel is therapeutische begeleiding die wordt aangeboden. Tijdens de sessie is de therapeut het doorgeefluik en activeert  jouw zelfhelend en oplossend vermogen.

Bij welke klachten is hypnotherapie toepasbaar?

Hypnotherapie kan worden ingezet bij zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten, met het doel deze te verminderen of op te lossen. Maar ook voor het verbeteren en versterken van prestaties. Of gevoelens c.q. ervaring die een negatieve lading hebben achtergelaten. Om te zetten naar een positiever leven. Belangrijk onderdeel van deze therapie is het versterken van positieve gevoelens, contact herstellen met de eigen innerlijke kracht en opnieuw leren en mogen genieten.

Waarom lukt het veranderen niet zelf! Ik wil wel………

Onze beleving en gedrag wordt bepaald vanaf het moment dat we geboren zijn tot nu. Wat heeft ons leven beïnvloed, hoe zijn we gevormd door onze opvoeding en de maatschappij. Wat is er in het onbewuste opgeslagen (Karma). Soms zijn ervaringen niet goed opgeslagen en zijn er storende factoren in het leven ontstaan. We willen wel veranderen maar het lukt ons niet. Steeds opnieuw ondervinden we blokkades waardoor we voor onszelf allerlei excuses bedenken waarom het ons maar niet lukt te veranderen. Dit kan leiden tot onbegrepen reacties van jou naar anderen. Je wordt niet begrepen, je mist zelfvertrouwen, voelt je onbegrepen, je gevoel van eigenwaarde daalt, je ervaart angst of verdriet, rouw door verlies van dierbaren en gedragsproblemen. Soms is regressietherapie de oplossing om te weten wie jij nu eigenlijk bent. Bij regressie neem ik de sessie op zodat je zelf kan terug luisteren naar wat jou dwars zat.

Wat is mijn taak als hypnotherapeut?

Als hypnotherapeut stem ik af op de beleving van jou als persoon en op de manier waarop jij je ervaringen organiseert. Het afstemmen is heel belangrijk, om het maximale van je eigen mogelijkheden naar boven te halen. Ik ga samen met jou op zoek naar onbewuste drijfveren of oude gevoelens die nog niet zijn verwerkt, die bepalen hoe wij ons in het hier-en-nu voelen. We gaan een dieper bewustzijn ervaren waarin oude emotionele en/of lichamelijke pijn in het onderbewustzijn verwerkt kan worden. Het negatieve krijgt een andere plek en nieuwe suggesties worden aangenomen, zodat dit verandering brengt in het hier-en-nu.

Met welke klachten kan ik terecht?

Hypnotherapie is aangetoond werkzaam bij een breed scala aan problemen zowel bij volwassenen als kinderen.

 • Stress vermindering
 • Mist zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde
 • Lichamelijke pijn klachten, fantoompijn, onverklaarbare pijn
 • PDS (prikkelbaar darmsyndroom) kinderen en volwassenen
 • Werking van het immuunsysteem bevorderen
 • Slapeloosheid
 • Angstklachten, vliegangst, straatvrees, insecten, reptielen
 • Burn-out
 • Paniekaanvallen
 • Depressie
 • Stoppen met roken
 • Afvallen
 • Stotteren

Wetenschappelijk aangetoond zijn de positieve resultaten bij behandeling van het prikkelbaar darmsyndroom (PDS), en de medische hypnotherapie bij behandeling van kinderen met buikklachten. Zie; de uitzending NPO hypnose op recept en medische hypnose, herhalingen te vinden op youtube.

Staat jou probleem er niet bij, neem contact op want de mogelijkheden met hypnosetherapie zijn eindeloos.

Is hypnotherapie geschikt voor mij?

Ja, deze methode is voor vrijwel iedereen geschikt, je moet er wel voor openstaan en willen loslaten van eigen controle. Er zijn geen speciale eigenschappen nodig om in trance te kunnen raken. Je volgt mijn stem en dan kom je vanzelf in een heerlijke ontspannen zijn. In het algemeen wordt hypnose niet toegepast bij klachten als psychose, dwangstoornissen en klinische depressie.

Kinderen en hypnose

Voor jonge kinderen is de werkwijze met (ver-) en inbeelding heel geschikt. Door middel van verhalen, sprookjes, fantasie (imaginatie) zijn goede resultaten te bereiken. Afhankelijk van de leeftijd van het kind kan er hypnose toegepast worden mits beide ouders hiervoor akkoord tekenen. Het kind moet zelf een grote behoefte hebben om het probleem te willen oplossen. Zijn het alleen de ouders die een verandering wensen bij hun kind, dan zal de sessie geen enkele zin hebben.

Hypnotherapie

Contact

Bel voor een afspraak 0651591994 of stuur een mail met je vraag naar info@wizorgt.nl

De duur van de therapie varieert van enkele sessie tot een intensief proces waarbij je langere tijd in therapie bent of een coachingstraject aangaat. Dit hangt af van het probleem waar je aan wilt werken, en hoe ingewikkeld het probleem is. Eén sessie duurt gemiddeld 45 min tot à 1½ uur. Bij regressietherapie zijn we regelmatig 2 uur of meer bezig. Zie QHTT.

Praktijk aan huis; mocht je niet in de gelegenheid zijn om de praktijk te bezoeken bijvoorbeeld omdat je bedlegerig bent, kom ik bij jou aan huis. Hiervoor vraag ik een kilometer vergoeding van € 0,50  per km. Maximaal tot 15 km rondom Hulten

Wat kost een hypnosesessie?

1 sessie        € 150,00

Betalingen vooraf per pin of contant.

REACTIES VAN KLANTEN

 • Wil je je ervaring delen op mijn website? Jouw review is waardevol! Meld je hier aan voor een testimonial. Jouw feedback helpt anderen te ontdekken wat Wizorgt te bieden heeft. Dank je wel voor het delen van je ervaring!

  Wilma - Wizorgt!!
  Wilma - Wizorgt!!
 • Al 2 jaar krijg ik dagelijkse zorg van Wilma en haar collega's. Ik ben daar zeer tevreden over.

  Frans en Jeanne
  Frans en Jeanne
 • Een prachtig initiatief. Heel goed om mensen weer van hun knieën te krijgen en op hun eigen benen te staan. Een skype gesprekje samen Wilma edd, hoe het NOG dieper zou kunnen gaan? Warme groet Harry

  Harry Smulders
  Harry Smulders
 • Heel persoonlijk en prettige ervaring.

  Denise van Oosterhout
  Denise van Oosterhout
lachyoga

LACHYOGA

Ontdek de kracht van het lachen en laat jouw leven stralen! 🌞

Ontdek de kracht van lachyoga! Lachyoga is een unieke vorm van yoga waarbij het niet draait om de juiste bewegingen of oefeningen, maar om het lachen, ademhaling en ontspanning.

Tijdens mijn lachyoga-sessies neem ik je mee op een bijzondere reis waarin je de kracht van het lachen zult ervaren. Het is een speelse en vreugdevolle manier om in contact te komen met je innerlijke vreugde, zelfs als je je misschien niet meteen vrolijk voelt.

Wat is lachyoga?

In 1995 ontwikkeld door Dr. Madan Kataria, arts interne geneeskunde, internist en cardiologie in Mumbai (Bombay) te India.

Effortless Coaching

EFFORTLESS COACHING

Wat kan ik voor jou betekenen als Effortless Coach?

Als Effortless Coach wil ik je helpen om een moeiteloos en vervullend leven, vrij van frustraties, blokkades en klachten te realiseren. Die veranderingen waar te maken in jouw leven, die je al zolang hoopt te bereiken, Het traject wat ik je aanbiedt en gaat doorlopen, kun je zelf de weg weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help  je om in contact te komen met je eigen ik. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels zijn er in je huidige situatie. En wat weerhoudt je om jezelf te zijn. Je gaat inzien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat, of als je deze belemmeringen er niet zouden zijn.

Deze inzichten gebruiken we om een nieuwe weg te bewandelen. Wat is de trigger dat jou tegenhoudt om te leven zoals je wilt.

LAATSTE NIEUWS

Kom regelmatig terug en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Tarieven

Mijn missie is om hoogwaardige en toegankelijke holistische diensten aan te bieden die lichaam en geest in harmonie brengen. Hier vind je een overzicht van de tarieven voor hypnotherapie, lachyoga-sessies, coaching en meer. Samen gaan we op weg naar een gezonder en gelukkiger leven. Neem gerust een kijkje en ontdek wat Wizorgt voor jou kan betekenen!

naar prijslijst

prijslijst-home-afbeelding-310×301-01

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga