holistische verpleegkundige

HOLISTISCH VERPLEEGKUNDIGE

Wat bied ik jou als holistisch verpleegkundige?

Ik bied mensen praktische begeleiding aan huis. De benodigde fysieke zorg kan  ik voor je regelen. Daarnaast bied ik hypnotherapie en coaching aan als holistisch verpleegkundige. De hypnose sessies vallen onder alternatieve geneeswijzen.

Ik heb een holistische kijk op zorg. Dat betekent dat ik jou zie als één totaalbeeld van lichaam en geest. Je kunt het niet los zien van elkaar; jouw lichamelijk en geestelijk welzijn is voor mij het belangrijkste. Het moet met elkaar verbonden zijn op een positieve manier zonder blokkades. Dat betekent dat alle facetten van lichaam en geest onder de loep genomen worden om de beste resultaten te verkrijgen, zodat jou leven weer in balans is en jij het leven krijgt dat je graag wenst.

verpleging en coaching

VERPLEGING EN COACHING

In overleg kunnen we samen kijken welke vorm van zorg het beste bij jou past. Is dit zorg voor het behouden of herstellen van jouw gezondheid aan huis, waarin ik je kan coachen. Of hoe om te kunnen gaan met een chronische ziekte of aandoening. Hoe je jou leven weer op kunt pakken na b.v. operatie.

Als holistisch verpleegkundige bied ik vele mogelijkheden op gebied van coaching en hypnotherapie. Om je leven weer kleur te geven, leer ik je hoe jij je kracht en energie sneller  kunt opbouwen om de draad van het leven weer op te pakken.

gespecialiseerde verpleging

GESPECIALISEERDE VERPLEGING

Als gespecialiseerd verpleegkundige in de intensieve zorg met de uitstroom palliatieve en terminale zorg, bied  ik steun bij mensen met chronische ziektebeelden en mensen met kanker.

Samen met u kijken wij naar de praktische mogelijkheden om u b.v. door de chemokuren te loodsen of bijstand te verlenen voor een operatie. Maar bovenal ben ik een verpleegkundige die steun kan bieden die u nodig heeft.

palliatieve zorg wizorgt

PALLIATIEVE ZORG

Palliatieve zorg is zorg voor mensen in de laatste fase van hun leven, als genezing niet meer mogelijk is. Als verpleegkundige tevens werkzaam in het hospice, kan ik in overleg met u en uw naasten zorgdragen voor het welzijn in de laatste levensfase. Praktisch gezien bespreken we welke zorg het beste bij u en uw naasten past. Deze zorg richt zich op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Het is belangrijk dat u en uw naasten deze periode doorbrengen in een huiselijke omgeving thuis of een hospice waar de zorg goed geregeld is. Daarnaast bied ik ondersteuning bij angst, pijn reductie en stressvermindering middels hypnotherapie.

Het bespreken en invullen van een euthanasie verklaring en het behandelverbod kunnen voor u een belangrijke rol spelen. Daarin kan ik u met raad en daad bijstaan. Alles is bespreekbaar.

effortless coaching

EFFORTLESS COACHING

Wat doe ik als Effortless Coach voor jou?

Als Effortless Coach help ik je een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Ik help je die veranderingen in jouw leven te maken die je al zo lang hoopt te bereiken, In het traject wat je doorloopt, kun je jezelf weer terug vinden en krijg je nieuwe inzichten in het leven dat je nu leidt.

Ik help je om in contact te komen met je natuurlijke staat. Je voelt op een directe manier wat je echt wilt in je leven. Welke obstakels in de huidige situatie je ervan weerhouden om jezelf te zijn. Je gaat zien wat een groot verschil het maakt als je dit zo laat of als je deze belemmeringen zou kwijtraken.

hypnose therapie

HYPNOSE THERAPIE

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een (psycho)therapie waarbij hypnose wordt ingezet als hulpmiddel. Er zijn vaak onduidelijkheden en ook nieuwsgierigheid over deze behandelvorm. Soms is er zelfs onzekerheid en angst over hypnose!

Fabel: De hypnotiseur heeft volledig controle over je! Oeps!
Feit: Een hypnotiseur kan je geen bank laten beroven of je pincode laten geven, jij bent op de hoogte van alles wat er gebeurt, net zoals je wel degelijk volledige controle hebt en blijft houden over jezelf.

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Neem contact met mij op