Even voorstellen

 In Algemeen

Hallo, ik ben Wilma Jadzi. Graag wil ik je mijn verhaal vertellen. De inhoud van het verhaal geeft aan, wie ik ben, wat ik kan en hoe ik denk, op een hele eigentijdse manier. Ik ben niet van de lange discussies maar ben er voor jou.

Welke zorg je ook nodig hebt, je kunt het allemaal vinden op mijn site. Mijn uitgangspunt ben jij, jij die het soms even niet meer ziet zitten. Je wilt je verhaal kwijt, verlichting vinden in alle ballast die je bij je draagt.

Ik kan mij goed inleven en begrijpen dat je leven soms helemaal op zijn kop staat. Je hebt behoefte aan een luisterend oor. Iemand die begrip heeft voor jou situatie die neutraal is en geen oordeel velt.

Misschien heb je het gevoel dat jezelf niet meer met twee benen op de grond te staat. Je zit in een negatieve spiraal en je komt er niet meer uit? Ik ben er voor jou om je leven weer op de rit te krijgen en jij de positiviteit vindt om het leven weer aan te kunnen. Dus welke vraag je ook hebt, mail me of maak een afspraak wat er mogelijk is voor jou.

Mijn eerste vraag is natuurlijk, wat vindt je van mijn website en is deze handig in gebruik of heb je nog een tip een goed idee, dan hoor ik het graag.

Groeten, Wilma.

Nieuwste berichten

PLAATS EEN REACTIE