Even voorstellen

Ontdek mijn eigentijdse zorg: Luisterend oor, begrip, en positiviteit om jouw leven weer op de rit te krijgen

home-over-mij-600×600-01-1

Eigentijdse zorg

Hallo, ik ben Wilma Jadzi. Graag wil ik je mijn verhaal vertellen. De inhoud van het verhaal geeft aan, wie ik ben, wat ik kan en hoe ik denk, op een hele eigentijdse manier. Ik ben niet van de lange discussies maar ben er voor jou.

Welke zorg je ook nodig hebt, je kunt het allemaal vinden op mijn site. Mijn uitgangspunt ben jij, jij die het soms even niet meer ziet zitten. Je wilt je verhaal kwijt, verlichting vinden in alle ballast die je bij je draagt.

Ik kan mij goed inleven en begrijpen dat je leven soms helemaal op zijn kop staat. Je hebt behoefte aan een luisterend oor. Iemand die begrip heeft voor jou situatie die neutraal is en geen oordeel velt.

Misschien heb je het gevoel dat jezelf niet meer met twee benen op de grond te staat. Je zit in een negatieve spiraal en je komt er niet meer uit? Ik ben er voor jou om je leven weer op de rit te krijgen en jij de positiviteit vindt om het leven weer aan te kunnen. Dus welke vraag je ook hebt, mail me of maak een afspraak wat er mogelijk is voor jou.

Mijn eerste vraag is natuurlijk, wat vindt je van mijn website en is deze handig in gebruik of heb je nog een tip een goed idee, dan hoor ik het graag.

Groeten, Wilma.

Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi - Wizorgt!

Wilma Jadzi, een holistisch professional, beschouwt lichaam en geest als één geheel en heeft een diepgewortelde passie voor het verzachten van pijnen en het bevorderen van positiviteit in het leven van anderen.

Haar expertise in verschillende therapieën, zoals Effortless Coach, hypnotherapie en Mind Eye Power, stelt haar in staat om mensen te helpen bij het overwinnen van angsten en het verwerken van oude trauma's.

Met Quantum Energy Healing richt Wilma zich op het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam en gelooft ze sterk in de onschatbare waarde van positieve gedachten en energie.

Als toegewijde kennisdeling deelt ze inzichten en biedt ze lachyoga-sessies aan, waardoor groepen mensen meer energie krijgen en een positievere kijk op het leven ontwikkelen.

Wil jij ook jouw leven op een positieve manier herpakken? Wilma staat klaar om je te begeleiden bij het beïnvloeden van je brein, het loslaten van oude ballast en het terugkrijgen van de regie over je leven.

Haar coaching en hypnotherapie zijn krachtige hulpmiddelen om negatieve patronen te doorbreken en positieve veranderingen te omarmen. Durf jij positiviteit in je leven toe te laten? Wilma Jadzi staat voor je klaar om je te begeleiden op dit pad van persoonlijke groei en welzijn.

Een zonnige groet van Wizorgt!

Geregistreerd

Wizorgt!! is geregistreerd bij het BIG register, De zorgprofessional, International Hypnotherapist Register en Effortless coaching.

Afspraak maken

Ben je klaar voor positieve verandering? Begin met de eerste stap richting een stralende toekomst en maak nu direct een afspraak!

contactgegevens

WIZORGT!!
Oude Baan 17
5125 NG Hulten
Telefoon: 0161 230 003
Mobiel: 06 515 919 94
E- mail: mail mij direct

Over Wizorgt!!

Hier de belangrijkste informatie over Wizorgt. Voorbeeldtekst:
Wizorgt - Holistische diensten voor balans en welzijn. Ontdek de kracht van positiviteit en helende energie met Wilma Jadzi. Effortless Coaching, Hypnotherapie, Lachyoga en meer om jouw leven in harmonie te brengen.
Wilma Jadzi, holistisch professional, lichaam en geest, verzachten van pijnen, bevorderen van positiviteit, neurowetenschappen, Effortless Coach, hypnotherapie, Mind Eye Power, angsten overwinnen, oude trauma's verwerken, Quantum Energy Healing, zelfhelend vermogen, positieve gedachten, helende energie, kennisdeling, lachyoga-sessies, beïnvloeden van brein, loslaten van oude ballast, persoonlijke groei, welzijn
BIG
International Hypnotherapist Register
Effortless Coaching
Guasha
THE RECONNECTION
Laughter Yoga